welkom bij 

Floridahuis

Prachtig vakantiehuis centraal in Florida

Tijd voor een heerlijk ontspannen vakantie? Tijd voor een heerlijk huis in centraal Florida, van alle gemakken voorzien en met een eigen zwembad!
Een ontspannen sfeer, een warm klimaat en heel veel dingen in de omgeving die je kunt ondernemen. Van golf tot shoppen en van Disney tot lange wandelingen in de natuur.

Maar pas op: Florida is verslavend!

Wat kun je verwachten als je in ons huis logeert:

                                                 @  geschikt voor maximaal 6 personen

                                                 @  groot zwembad ( 4 x 10 meter) met veel privacy

                                                 @  3 slaapkamers, allen voorzien van een kingsize bed

​​​​​​​                                                 @  2 badkamers voorzien van wc en douche, master bathroom heeft ook een heerlijk groot bad!

                                                 @  heerlijk eten en gezellige live muziek op het buiten terras bij Cherry Pocket                                                                                              

In de omgeving

Golfbanen

Met meer dan 35 openbare golfbanen die meer dan 600 holes golf bieden, kunnen enkele van de beste golfbanen in Centraal-Florida wedijveren met die van de rest van de Verenigde Staten, zoals Streamsong Resort, Southern Dunes Golf & Country Club en The Club At Eaglebrooke.

Natuur

Van felle rode en oranje zonsopgangen boven Lake Hancock tot stijgende Amerikaanse zeearenden en rustieke paden: het Circle B Bar Reserve in Lakeland staat bekend als een van de beste plekken om wilde dieren in de staat te zien. Natuurlijk kun je de ruim tien kilometer aan paden bewandelen als je dat wilt, maar je kunt dit stukje natuur van Florida ook op de fiets verkennen. Zorg ervoor dat je aandacht besteedt aan de hoofdattractie: alligators.

Entertainment

De shopping centra van Orlando zijn het bezoeken waard, maar maak ook eens een tochtje op een airboat over Lake Kissimee. Ga een dagje naar Daytona, bezoek Kennedy Space Center of één van de vele attractieparken. Clearwater heeft een prachtig strand, leuk om de zonsondergang te bewonderen na bijvoorbeeld een dolfijnen tochtje op Little Toot.